Síndic de Greuges de Catalunya

Síndic - El defensor de les persones Síndic de Greuges - El defensor d'infants i jovesBenvinguts
Sindic Infants

Benvinguts a la pàgina sobre els drets dels infants i adolescents del Síndic de Greuges de Catalunya. En aquesta pàgina, hi trobaràs informació extensa sobre els teus drets com a ciutadà o ciutadana. Des d'aquesta pàgina també podràs enviar al Síndic les teves queixes, fer preguntes sobre els dubtes que tinguis relacionats amb els teus drets o expressar les opinions que et semblin importants relacionades amb els drets dels infants i els adolescents a Catalunya.

D'entrada, és important que tinguis molt clar que, malgrat que siguis menor d'edat, tens drets i deures com els adults. Aquests drets, tothom els ha de respectar i el Síndic vetlla per assegurar que efectivament els teus drets es poden acomplir.

A la pàgina, també hi trobaràs informació sobre què són i quins són els teus drets, sabràs com actua el Síndic per garantir que els teus drets es respecten i quin conjunt d'activitats fa. I també hi trobaràs vídeos, fotos interessants i material que es pot treballar a l'escola o a l'institut per conèixer més bé els drets i què s'ha de fer per defensar-los.