Notícies

El Síndic de Greuges rep 20 queixes i 5 consultes en la seva visita a El Pont de Suert

21/09/2005

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha visitat avui El Pont de Suert per atendre les queixes i consultes dels ciutadans de l'Alta Ribagorça i comarques veïnes. Durant tota la jornada, el síndic i els seus assessors han rebut un total de 21 visites, que s'han materialitzat en 20 queixes i 5 consultes.

La visita a El Pont de Suert s'emmarca en la voluntat del Síndic d'apropar la Institució als ciutadans, donar-la a conèixer i facilitar la formalització de queixes. Amb aquest objectiu ja ha visitat 36 poblacions catalanes; les últimes sortides abans de venir a El Pont de Suert van ser Cornellà de Llobregat i Móra d'Ebre.
Durant la seva estada, el Síndic ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de El Pont de Suert i una altra amb el president del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, amb el qual ha visitat el centre de telecomunicacions Telecentre.També ha visitat l'IES El Pont de Suert i el CEIP Ribagorça on ha conversat amb professors i alumnes.
Durant el 2005, el Síndic havia rebut 2 queixes provinents de l'Alta Ribagorça. L'any 2004, el Síndic va tramitar 2 queixes més, i el 2003, també van ser 2.

Tornar