Notícies

El Síndic viatja a Bòsnia-Hercegovina amb una delegació del Parlament

25/11/2005

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, acompanyat d'altres membres del seu equip s'ha desplaçat a Bòsnia-Hercegovina amb una delegació del Parlament de Catalunya perquè els diputats i diputades coneguin de primera mà els projectes de cooperació que el Síndic està realitzant a la zona i també les institucions i la realitat del país.

Durant els cinc dies d'estada a Bòsnia, la delegació catalana mantindrà reunions amb diferents defensors, com l'Ombudsman de la República Srpska i el de la Federació de Bòsnia-Hercegovina (els dos ens territorials que formen l'estat bosnià) i l'Ombusdman estatal de Bòsnia-Hercegovina així com alcaldes i representants diplomàtics i militars espanyols.
També s'aprofitarà l'estada del Síndic per signar els convenis de col·laboració entre les institucions d'ombudsman i el Consell General de la Judicatura i la Fiscalia de Bosnia-Hercegovina, en el marc d'un projecte de cooperació impulsat pel Síndic amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. La delegació del Parlament estava formada per un diputat de cada grup i un lletrat.

Tornar