Notícies

El Síndic atendrà les persones a Canet de Mar (6 de març) i a Matadepera (8 de març)

28/02/2012

L’equip del Síndic atendrà les visites a Canet el dimarts 6 de març al Centre Cívic Vil·la Flora (riera de Gavarra, s/n) i a Matadepera,  el dijous 8 de març al Casal de Cultura (carrer Pere Aldavert, s/n).

Prèviament, cal concertar l'entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

L'oficina del Síndic serà a Canet de Mar i a Matadepera per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis d’interès general (aigua, llum, gas telèfon). 

Els desplaçaments es fan en el marc dels convenis de col·laboració signats entre el Síndic i els ajuntaments de Canet de Mar i Matadepera, respectivament. Els convenis estableixen que el Síndic haurà d’oferir als ajuntaments una visió singularitzada de l’ actuació duta a terme a les seves localitats. Aquesta visió es concretarà, entre d’altres coses, en la tramesa d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de la localitat que s’hagin atès des del Síndic.

Tornar