Notícies

El Síndic atén 21 visites durant la seva visita al Prat de Llobregat

27/06/2012

Els temes més destacats de les queixes i consultes han estat serveis socials i consum

El síndic, acompanyat per membres del seu equip, s’ha desplaçat avui al Prat de Llobregat, localitat que ja s’havia visitat el setembre de 2006.

Durant tot el matí, l’equip del Síndic ha rebut queixes i consultes a l’Espai Cultural Cèntric sobre actuacions de les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum aigua, gas, etc.). En total, s’han rebut 21 visites, que s’han materialitzat en 17 queixes i 4 consultes.

La visita al Prat de Llobregat també és una oportunitat per al síndic i el seu equip de conèixer de primera mà les problemàtiques de la població i de mantenir un contacte més directe amb les persones. En aquest sentit, l’equip del Síndic ha visitat i s’ha reunit amb l’equip de la Fundació Catalana de l’Esplai, i també s’ha entrevistat amb l’alcalde, Lluís Tejedor.

Durant el 2011, els habitants del Prat de Llobregat van fer arribar al Síndic un total de 127 actuacions (58 queixes i 69 consultes). Els temes de les queixes van ser molt variats; entre altres problemàtiques, destaquen les relacionades amb salut, procediment administratiu, educació, urbanisme i seguretat ciutadana.

Al Baix Llobregat,  el total d’actuacions fetes pel Síndic durant el 2011 va ser 2.049 (921 queixes i 1.128 consultes). Castelldefels, amb 189 actuacions (83 queixes i 106 consultes), i Sant Boi de Llobregat, amb 171 (72 queixes i 99 consultes), van ser les altres dues poblacions d’on es van rebre més queixes i consultes durant el 2011.

Actualment, un equip del Síndic visita dues poblacions per setmana amb l’objectiu de donar un millor servei de proximitat a tots els ciutadans de Catalunya en la seva funció d’atendre queixes i consultes

Tornar