Notícies

El Síndic presentarà al Círculo de Bellas Artes de Madrid l'informe sobre regressió de drets

08/06/2017

foto
El síndic de greuges, Rafael Ribó, presentarà a Madrid el proper dijous 22 de juny l'informe Retrocessos en matèria de drets humans: llibertat d'expressió de càrrecs electes i separació de poders al Regne d'Espanya.

L'acte, que es durà a terme a la seu del Círculo de Bellas Artes a les 19.30 hores, comptarà amb les intervencions, a més de la del síndic, de José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem, i de María Eugenia Rodríguez Palop, professora de Filosofia del Dret de la Universidad Carlos III.

També hi participaran Joan Vintró, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, i David Bondia, president de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. Tots dos han col·laborat en la redacció de l'informe.

Cal confirmar l'assistència via comunicacio@sindic.cat

L'informe, que ja es va presentar a Catalunya el passat 29 de maig en un acte celebrat al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), exposa la regressió en matèria de drets que s’està produint a l'Estat espanyol, i també la instrumentalització política que s'està fent del poder judicial.

Tornar