La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Àrees d'actuació del Síndic

Director de relacions amb entitats i empreses

 Francesc Vendrell i Bayona (Barcelona, 1949) va estudiar Administració i Direcció d'Empreses a l'Institut d'Estudis Superiors de l'Empresa (IESE), Teologia i Filosofia. Va treballar durant dotze anys (1983-1995) en el sector editorial.

Ha estat director general de les Relacions amb les Corts (1996-1999). També ha exercit càrrecs de representació i organització en diversos partits polítics. Ha estat diputat al Parlament de Catalunya durant tres legislatures (1999-2010). Ha estat un dels ponents de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya del 2006 i membre de la Comissió del Síndic de Greuges de Catalunya a la cambra catalana. Ocupa el càrrec de director al Síndic de Greuges des del 2010.

És responsable de les àrees de medi ambient, consum, tributs, urbanisme i habitatge i treball i pensions.

 

Directora de Gabinet i Comunicació

Judith Macaya Alsina (Reus, 1978) és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomada en Treball Social per la Universitat Rovira i Virgili.

Va començar la seva activitat professional a la Universitat de Barcelona, amb tasques de suport a la docència i d'administració i serveis. Des de 2004 forma part de l'equip del Síndic, on ha ocupat els càrrecs de tècnica d'estudis, d'assessora en l'àrea de serveis socials i d’assessora del gabinet del Síndic. Des de l'any 2010 ocupa el càrrec de directora de Gabinet i Comunicació.

La Junta Europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IIO) la va nomenar cap de la Secretaria General de l'oficina europea de l'IIO l'any 2016. Aquest càrrec ja l'havia ocupat del 2009 al 2012. 

Coordina el gabinet del síndic, les relacions institucionals i internacionals, l’àrea de premsa i comunicació.

També és responsable de l’àrea de Serveis Socials.

 

Gerent

Mar Molinas Sans (Barcelona, 1958) és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.

Funcionària del cos superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en aquesta administració, on ha ocupat càrrecs de comandament en els àmbits dels recursos humans, organització, contractació administrativa i gestió econòmica.

Des de l’octubre de 2010 fins al desembre de 2011 va ocupar el càrrec de coordinadora de recursos de la Secretaria General del Síndic de Greuges de Catalunya. Ocupa el càrrec de gerent des del 2012.

És responsable de l’administració interna en els àmbits dels recursos humans, contractació administrativa, gestió econòmica, serveis generals i de suport, i de l’assessorament jurídic sobre aquestes matèries. També s'ocupa de les àrees d'administració pública i drets, immigració i transparència.