Resolució
Q-00123/2011 Queixa pel retard a l'hora de dictar la resolució per la qual s'estableix el programa individual d'atenció.

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Gent gran
Data d'inici 13/01/2011
Data de l'últim moviment 16/09/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Consorci de Serveis Socials de Barcelona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada va presentar el març de 2009 la sol·licitud de reconeixement del seu grau i nivell de dependència, i el novembre d'aquell any es va dictar la corresponent resolució de reconeixement de dependència. Tot i que en data d'abril de 2010 es va signar l'acord del Programa individual d'atenció (en endavant PIA) de la persona interessada, aquesta persona encara no ha rebut la resolució corresponent.

Contingut

El Consorci de Serveis Socials de Barcelona informa que el gener de 2011 es va dictar la resolució de l'acord PIA inicial signat en data d'abril de 2010. 

Malgrat que l'objecte de la queixa ha quedat resolt, el temps transcorregut entre la data en què es va presentar la sol·licitud de reconeixement de la situació de dependència i la data en què es va dictar la primera resolució resulta excessiu, per la qual cosa el Síndic recorda al Departament de Benestar Social i Família la necessitat d'adoptar mesures per tal d'agilitzar la tramitació d'aquests procediments i possibilitar-ne la resolució en un termini raonable.

Tramitació

Data Administració Tràmit

04/02/2011 Consorci de Serveis Socials de Barcelona Sol·licitud d'informació a l'Administració
07/07/2011 Consorci de Serveis Socials de Barcelona Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
22/07/2011 Consorci de Serveis Socials de Barcelona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
16/09/2011 Consorci de Serveis Socials de Barcelona Resolució