Resolució
Q-00138/2011 Queixa per l'atenció rebuda en un centre d'atenció primària de Barcelona.

Matèries
Polítiques socials
Salut
Disconformitat amb el tracte rebut pel pacient
Data d'inici 13/01/2011
Data de l'últim moviment 20/09/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Salut Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa perquè considera que des que va tenir problemes al menisc a mitjan juliol de 2010 no se l'ha atès correctament al seu centre d'atenció primària, i que malgrat que l'han visitat dos traumatòlegs, no li han donat un diagnòstic clar i han al·legat que els seus dolors són conseqüència de l'edat.

Contingut

El Departament de Salut exposa en la seva resposta que des del moment en què la pacient va presentar el problema al genoll ha estat visitada en diverses ocasions i se li han fet les proves diagnòstiques que l'especialista va considerar oportú prescriure. En relació amb la referència feta a l'edat, manifesta que no s'ha restringit cap actuació assistencial per motiu d'edat.

D'acord amb aquesta informació, el Síndic considera que no se'n pot deduir una desatenció ca a la persona interessada. No obstant això, i malgrat que, pel que sembla, no es tractava d'un procediment urgent, el Síndic indica que tot fa pensar que durant aquest procés la persona interessada s'ha vist sotmesa a demores superiors a les que serien desitjables i això fa pensar que la persona interessada pot tenir la percepció de desatenció.

Per aquest motiu, el Síndic encoratja el Departament de Salut perquè segueixi aplicant totes les mesures que calguin per tal que els ciutadans vegin reconegut el seu dret a l'assistència sanitària de manera suficientment àgil.

Tramitació

Data Administració Tràmit

02/02/2011 Servei Català de la Salut SCS Sol·licitud d'informació a l'Administració
28/04/2011 Servei Català de la Salut SCS Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/05/2011 Departament de Salut Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
20/09/2011 Departament de Salut Resolució