Resolució
Q-00192/2012 Manca de resposta de l'Ajuntament de Rubí a una sol·licitud d'exempció fiscal de la taxa pel servei de recollida, tractament i eliminació de residus d'origen domèstic

Matèries
Administració pública i tributs
Tributs
Tributs locals
Data d'inici 16/01/2012
Data de l'últim moviment 31/08/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Rubí Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Rubí a la sol·licitud d'exempció fiscal que va sol·licitar per escrit registrat en data 6 de setembre de 2009, amb relació a la taxa pel servei de recollida, tractament i eliminació de residus d'origen domèstic, de conformitat amb l'Ordenança reguladora d'aquesta taxa.

Contingut

El Síndic recorda a l'Ajuntament l'obligació legal de donar resposta expressa i motivada a les peticions i sol·licituds que formulen els administrats.
 
En aquest cas, el Síndic considera que s'ha ocasionat un estat d'indefensió al promotor en no haver-li donat cap tipus de resposta a la sol·licitud de referència, sobretot si realment li pertocava la bonificació fiscal en qüestió atesa la seva capacitat econòmica.

En tot cas, el Síndic suggereix que es faci arribar com més aviat millor al promotor, sobretot tenint en compte el temps transcorregut, la resposta que correspongui.

Tramitació

Data Administració Tràmit

14/06/2012 Ajuntament de Rubí Resolució
30/07/2012 Ajuntament de Rubí Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
31/08/2012 Ajuntament de Rubí Seguiment finalitzat