Resolució
Q-00293/2011 Manca d'actuació suficient de l'Ajuntament de Tarragona davant les molèsties que ocasiona l'activitat d'un bar musical.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Llicències d'activitats
Data d'inici 20/01/2011
Data de l'últim moviment 10/01/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Tarragona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada es queixa de la manca d'actuació suficient de l'Ajuntament de Tarragona davant les molèsties que des de l'any 2002 pateix i que són ocasionades per l'activitat d'un bar musical que confronta amb el seu domicili.

Contingut

L'Ajuntament de Tarragona ha fet una relació cronològica de diferents esdeveniments administratius relacionats amb l'exercici d'aquesta activitat, i ha aportat documentació de la qual es dedueix que el conflicte existeix des de fa almenys sis anys. També ha tramès un mesurament sonomètric que es va dur a terme l'any 2006, però el Síndic assenyala que no indica res sobre la situació actual objecte de queixa. 

Així, el Síndic considera aquesta resposta insuficient, ja que li manca informació sobre el tipus d'activitat que està autoritzada al local, si s'ha considerat la possibilitat d'instal·lar un limitador acústic precintat, i si l'Ajuntament té coneixement sobre si el local reuneix les condicions acústiques necessàries perquè no es produeixi una immissió indesitjada als habitatges veïns.

Per tot això, el Síndic requereix de nou l'Ajuntament de Tarragona per tal que aporti informació suficient sobre les qüestions tractades de manera que es pugui disposar d'informació real i contrastada més enllà dels tràmits administratius estrictes a fi de poder-se formar un criteri i adoptar les mesures que corresponguin.

Tramitació

Data Administració Tràmit

18/02/2011 Ajuntament de Tarragona Sol·licitud d'informació a l'Administració
31/03/2011 Ajuntament de Tarragona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
23/06/2011 Ajuntament de Tarragona Sol·licitud d'informació a l'Administració
04/08/2011 Ajuntament de Tarragona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/10/2011 Ajuntament de Tarragona Resolució
27/10/2011 Ajuntament de Tarragona Sol·licitud d'informació seguiment a l'Administració
15/12/2011 Ajuntament de Tarragona Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
10/01/2012 Ajuntament de Tarragona Seguiment finalitzat