Resolució
Q-00305/2011 Manca de resposta de l'Ajuntament de Tarragona a una instància relativa al mal estat d'un edifici.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Conservació i manteniment d'habitatges
Data d'inici 20/01/2011
Data de l'últim moviment 12/04/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Tarragona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat envers l'Ajuntament de Tarragona per no donar resposta a la instància que va presentar el 27 d'octubre de 2010. 

Segons exposa la persona interessada, un edifici d'aquest municipi està en mal estat i es poden desprendre trossos de la façana. Creu que la comunitat de propietaris no farà res per garantir la seguretat de l'edifici i considera que és un perill mantenir la façana en aquest estat.

Contingut

Del contingut de l'informe tramès per l'Ajuntament de Tarragona, se'n desprèn que s'estan prenent les mesures necessàries per solucionar els problemes d'inseguretat que ocasiona l'estat de l'edifici, per la qual cosa, amb la confiança que el consistori agilitzarà els tràmits per portar a terme les reparacions necessàries, el Síndic comunica que dóna per finalitzada la seva intervenció en aquest assumpte. 

Tanmateix, el Síndic recorda al consistori el deure de l'Administració de donar resposta a tots els escrits que els ciutadans presentin tant en el marc d'un procediment administratiu com quan formulen suggeriments, propostes, queixes o demandes d'informació.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/02/2011 Ajuntament de Tarragona Sol·licitud d'informació a l'Administració
14/03/2011 Ajuntament de Tarragona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
12/04/2011 Ajuntament de Tarragona Resolució