Resolució
Q-00338/2011 Manca d'actuació de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat davant les molèsties que ocasiona l'activitat d'un hotel.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 24/01/2011
Data de l'últim moviment 17/10/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa envers l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat per la manca d'actuació suficient davant les molèsties per contaminació acústica que pateix i que genera l'activitat d'un hotel que confronta amb el seu habitatge.

Contingut

L'Ajuntament explica en la seva resposta les diferents vicissituds legals en relació amb l'activitat hotelera en qüestió i exposa que, atès que les molèsties persisteixen, ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació de Barcelona per dur a terme un nou mesurament dels nivells sonors i, en funció del resultat, s'adoptarà la resolució pertinent.

El Síndic constata que el promotor de la queixa fa més de catorze anys que pateix les molèsties i que, segons explica, no ha rebut una resposta satisfactòria i suficient de l'Ajuntament.

Per aquest motiu, recorda al consistori la necessitat de dur a terme al més aviat possible els mesuraments anunciats per tal de disposar de dades objectives sobre la intensitat de la molèstia, i que, si escau, adopti l'execució de mesures correctores suficients. Igualment, li  recorda el deure legal de facilitar als afectats tota la informació que sigui del seu interès amb relació a aquest assumpte i que estigui en poder de l'Ajuntament.

Tramitació

Data Administració Tràmit

24/02/2011 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
15/04/2011 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
16/05/2011 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
17/10/2011 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resolució