Resolució
Q-00656/2015 Disconformitat amb el fet que l'Ajuntament de Gelida no hagi reparat els danys provocats durant els treballs de manteniment de les franges forestals en una urbanització

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Planejament i execució urbanística
Data d'inici 04/02/2015
Data de l'últim moviment 24/07/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Gelida Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Contingut

La promotora de la queixa exposa que durant els treballs de manteniment de les franges forestals del municipi es van malmetre les voreres d'una urbanització a causa de la utilització de maquinària pesada i l'arrossegament de troncs. Per aquest motiu, els veïns van sol·licitar que es reparessin les voreres o, si això no es feia, que es descomptés el valor dels danys del pagament que haurien d'efectuar els veïns per fer-les reparar.

Aquesta sol·licitud va ser desestimada, sobre la base que els danys que efectivament eren imputables a l'execució dels treballs de manteniment duts a terme per l'Ajuntament ja van ser reparats. La promotora, però, insisteix que hi ha danys imputables a l'Ajuntament que no han estat reparats, com per exemple els del carrer Hermenegildo Almirall i l'avinguda Montserrat.

En vista de l'informe tècnic i de l'informe emès per l'empresa adjudicatària dels treballs de manteniment, el Síndic no aprecia irregularitat en l'actuació de l'Administració. Tot i això, atès el deficient estat de les voreres, el Síndic ha sol·licitat a l'Ajuntament informació sobre la previsió de les obres pertinents per arreglar-les.

Tramitació

Data Administració Tràmit

13/02/2015 Ajuntament de Gelida Sol·licitud d'informació a l'Administració
07/04/2015 Ajuntament de Gelida Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
26/05/2015 Ajuntament de Gelida Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
01/07/2015 Ajuntament de Gelida Resolució pendent d'acceptació
16/07/2015 Ajuntament de Gelida Resposta a la resolució pendent d'acceptació
23/07/2015 Ajuntament de Gelida No irregularitat
24/07/2015 Ajuntament de Gelida Seguiment finalitzat