Resolució
Q-00709/2011 Manca de resposta a un escrit presentat davant la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu
Data d'inici 09/02/2011
Data de l'últim moviment 27/10/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament d'Empresa i Ocupació Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa exposa la seva disconformitat amb la manca d'informació de la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial en relació amb els escrits que hi va adreçar pel mal funcionament dels dos ascensors de la finca on viu.

Contingut

A partir de la informació de què es disposa, el Síndic constata que la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial va mantenir informada la persona interessada de totes les actuacions que es van dur a terme fins a l'agost de 2010, data en què li va comunicar que se l'informaria de la correcció d'una de les anomalies que presentaven els aparells tan bon punt aquesta s'acredités. 

No obstant això, no consta que amb posterioritat a la data assenyalada la persona interessada hagi estat informada de les actuacions que s'han dut a terme.

Per aquest motiu, el Síndic recorda al Departament d'Empresa i Ocupació l'obligació de comunicar el resultat de les gestions i dels requeriments realitzats a l'empresa conservadora. També li suggereix que en la mateixa comunicació que s'adreci al promotor de la queixa hi faci constar les anomalies detectades en la inspecció duta a terme el març de 2011, i que se li comuniqui el resultat de la nova inspecció, a fi de comprovar que s'ha complert el requeriment d'esmena de les deficiències detectades.

D'acord amb aquest suggeriment, la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial exposa que ha informat el promotor de la queixa de les diferents actuacions dutes a terme en relació amb el cas, de manera que el Síndic clou les seves actuacions atès que l'Administració ha acceptat el seu suggeriment.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/03/2011 Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial Sol·licitud d'informació a l'Administració
08/04/2011 Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
21/09/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
13/10/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
27/10/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució