Resolució
Q-00780/2011 Manca de resposta del Departament de Benestar Social i Família a una sol·licitud de reconeixement del grau de disminució.

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Persones amb discapacitat
Data d'inici 14/02/2011
Data de l'últim moviment 06/09/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Benestar Social i Família Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada explica que el dia 16 de juny de 2009 va presentar una sol·licitud de reconeixement del seu grau de disminució i que encara no ha obtingut cap resposta.

Contingut

La persona interessada ha informat el Síndic que en data 11 de maig de 2011 es va dur a terme la visita de valoració del seu grau de discapacitat.

D'acord amb això, el Síndic dóna per tancades les seves actuacions en relació amb aquests assumpte. 

Així mateix, atès que la persona interessada encara no ha rebut la resolució de grau de discapacitat corresponent, el Síndic ha recordat al Departament de Benestar Social i Família que en aquest cas s'ha superat, amb escreix, el termini de què disposa per donar resposta. També li ha recordat que és molt important que una persona amb alguna discapacitat rebi, com més aviat millor, i sempre dins el termini legalment establert, la resolució en la qual s'estableix el seu grau de disminució, ja que en depèn la seva possibilitat d'accedir a un plec de prestacions i mesures compensatòries que li permetin millorar la seva qualitat de vida mitjançant ajudes destinades a fomentar la seva integració social i el desenvolupament de la pròpia autonomia.

Tramitació

Data Administració Tràmit

03/03/2011 Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona Sol·licitud d'informació a l'Administració
06/04/2011 Departament de Benestar Social i Família Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
06/09/2011 Departament de Benestar Social i Família Resolució