Resolució
Q-00867/2015 Disconformitat amb el tracte rebut a l'equip bàsic d'atenció social Zona 2 - La Mina, Besòs, Catalana i Verneda

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Inclusió social
Data d'inici 11/02/2015
Data de l'últim moviment 26/08/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Contingut

La promotora de la queixa exposa que no està conforme amb la gestió que fan del seu cas els seus serveis socials de referència de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Concretament, considera que no li presten l'ajut que necessita tenint en compte la situació de dificultat econòmica i social en la qual es troba, amb problemes de salut i sense cap ingrés econòmic des que li van suspendre la prestació de la renda activa d'inserció (RAI) al novembre de 2014. També es queixa perquè va presentar una reclamació per aquest motiu a l'Ajuntament en data 14 de gener de 2015 i no ha rebut resposta.

De la informació proporcionada per l'Ajuntament, se'n desprèn que els serveis socials d'atenció primària han atès la promotora en funció de les seves necessitats i de la seva implicació en el procés de seguiment del pla de treball establert. 

Ara bé, el Síndic considera que aquesta persona es troba en una situació de risc d'exclusió i necessita un suport actiu per part del serveis socials d'atenció primària per poder garantir les seves necessitats bàsiques. Per tant, demana a l'Ajuntament que faci un seguiment de les intervencions dutes a terme pels serveis socials d'atenció primària en aquest cas des de l'1 de maig de 2015. També li demana informació sobre el tràmit que s'ha donat a la reclamació que va presentar la promotora a l'Ajuntament.

Tramitació

Data Administració Tràmit

13/04/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Sol·licitud d'informació a l'Administració
06/05/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
26/06/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs No irregularitat
01/07/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Sol·licitud d'informació seguiment a l'Administració
16/07/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
26/08/2015 Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Seguiment finalitzat