Resolució
Q-00884/2010 Manca de resposta de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès a dues renúncies de director facultatiu d'una grua per incompliment de les condicions de seguretat.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu
Data d'inici 25/02/2010
Data de l'últim moviment 01/02/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Badalona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució
Ajuntament de la Pobla de Montornès Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor es queixa de la manca de resposta de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès a dos escrits en què, com a director facultatiu d'una grua torre emplaçada al municipi, comunicava la seva renúncia al càrrec per incompliment de les condicions de seguretat.

Contingut

L'Ajuntament de la Pobla de Montornès indica que, un cop fets els els tràmits preceptius, s'ha acordat l'execució subsidiària del requeriment per retirar la grua esmentada i s'han iniciat les actuacions per dur-ho a terme. 

D'altra banda, el Síndic indica que la queixa feia referència a la manca de resposta als escrits que el promotor havia adreçat a l'Ajuntament amb relació a aquest assumpte. 

Com que no s'indica que s'hagi donat resposta al promotor, el Síndic recorda el deure de totes les administracions públiques de donar resposta expressa a les sol·licituds que els adrecen les persones interessades i demana que es faci així en aquest cas. 

Posteriorment, la persona interessada també mostra la seva disconformitat per la manca de resposta als escrits que va adreçar a l'Ajuntament de Badalona, en què també comunicava la renúncia al càrrec de tècnic d'una torre-grua instal'lada en aquell municipi. Tot i això, indica que aquella grua ha estat ja retirada, si bé no ha rebut tampoc resposta als seus escrits.

Per aquest motiu, el Síndic recorda també a l'Ajuntament de Badalona el deure de donar resposta expressa als escrits indicats.

Tramitació

Data Administració Tràmit

10/03/2010 Ajuntament de la Pobla de Montornès Sol·licitud d'informació a l'Administració
11/06/2010 Ajuntament de la Pobla de Montornès Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/07/2010 Ajuntament de la Pobla de Montornès Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
14/10/2010 Ajuntament de la Pobla de Montornès Resolució
14/10/2010 Ajuntament de Badalona Resolució
01/02/2011 Ajuntament de la Pobla de Montornès Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú- BOE.295 (27/11/1992)