Resolució
Q-00896/2011 Disconformitat amb l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat per la demora en rebre una targeta d'aparcament per a persones amb disminució.

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Persones amb discapacitat
Data d'inici 17/02/2011
Data de l'últim moviment 18/05/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta que, malgrat disposar d'informes mèdics en què s'especifica que té una disminució, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat no els considera vàlids per atorgar-li una targeta d'aparcament per a persones amb disminució, ja que la tramitació correcta és tenir el certificat de grau de disminució, el qual té una demora de més d'un any.

Contingut

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat comunica que, d'acord amb la normativa vigent (Decret 97/2002, de 5 de març), la sol·licitud ha d'anar acompanyada del certificat oficial de discapacitat de la persona interessada en el qual constin els requisits establerts per ser titular de la targeta, i que no són suficients els certificats mèdics sobre l'existència de discapacitats. 

D'acord amb aquesta informació, el Síndic dóna per tancada la seva intervenció en aquest assumpte. Tot i això, ha demanat a l'Ajuntament que, en cas que no ho hagi fet, faci arribar al promotor de la queixa una còpia de la resposta tramesa a aquesta institució.

Tramitació

Data Administració Tràmit

21/04/2011 Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat Resposta a la comunicació a l'Administració de la queixa
18/05/2011 Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei 24/2009, del 23 de desembre, del Síndic de Greuges- DOGC.5536 (30/12/2009)