Resolució
Q-01062/2011 Disconformitat amb la resposta de l'Ajuntament del Prat de Llobregat a una sol·licitud d'admissió a un horari determinat a la piscina municipal.

Matèries
Polítiques socials
Infància i adolescència
Educació en el lleure, oci i activitats esportives de l'infant
Data d'inici 24/02/2011
Data de l'últim moviment 03/05/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament del Prat de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa exposa que el seu fill de tres anys i mig, a causa d' haver nascut amb paràlisi braquial, pateix discapacitat a un dels braços, i necessita fer exercici a la piscina. 

Ha sol·licitat l'admissió a un horari determinat a la piscina municipal del Prat de Llobregat, però s'ha trobat amb la resposta que hi ha unes llistes d'espera molt elevades per al curs que li aniria bé.

La promotora de la queixa ha enviat una instància tant a l'alcalde com al regidor d'esports en què demana que es tingui en compte el seu cas quan hi hagi una vacant.

Contingut

Tenint en compte l'informe tramès per l'Ajuntament del Prat de Llobregat, el Síndic dóna per tancada la seva actuació en aquest assumpte, atès que, en principi, no observa signes d'irregularitat en l'actuació de l'Ajuntament, el qual ha donat resposta en tot moment a la persona interessada, li ha ofert alternatives i li ha assegurat que quan es disposi de places en els cursos on està preinscrit en llista d'espera el seu fill l'avisarà per tal de tramitar la seva inscripció definitiva.

Amb tot, i atès que es tracta d'una situació delicada que afecta un infant, el Síndic s'ha tornat a adreçar a l'Ajuntament i li ha suggerit que tingui en compte les necessitats específiques del fill de la promotora a fi i efecte que pugui fer el curs de natació com més aviat millor.

Tramitació

Data Administració Tràmit

18/03/2011 Ajuntament del Prat de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
01/04/2011 Ajuntament del Prat de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
03/05/2011 Ajuntament del Prat de Llobregat Resolució