Resolució
Q-01148/2009 Queixa referida a un projecte de reparcel·lació i regularització de finques del Pla general d'ordenació urbana de Cabrera de Mar.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Planejament i execució urbanística
Data d'inici 06/03/2009
Data de l'últim moviment 28/04/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Cabrera de Mar Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa envers l'actuació de l'Ajuntament de Cabrera de Mar pel fet d'estar sotmès al pagament duplicat de les despeses urbanístiques atès que la seva finca es troba afectada per dues unitats d'actuació diferents.

Contingut

L'Ajuntament de Cabrera de Mar exposa que en el moment d'iniciar la reparcel·lació i el projecte d'urbanització totes les parcel·les de la unitat afectada estaven construïdes i disposaven de serveis urbanístics bàsics. De tota manera, manifesta que no s'ha trobat informació als arxius municipals referent al fet que la persona interessada hagués estat inclosa en cap altra unitat d'actuació.

Finalment, l'Ajuntament informa que la urbanització implica tota una sèrie de millores de les quals la parcel·la de la persona interessada es beneficia de manera similar a les altres parcel·les de la unitat d'actuació.

En vista de tota la informació de què es disposa, el Síndic no pot concloure la idoneïtat o no de la inclusió de la finca en la unitat d'actuació ja que no disposa d'elements probatoris suficients per valorar-ho.

En aquest sentit, el Síndic assenyala que els actes de les administracions públiques es consideren vàlids i la càrrega de la prova correspon a qui vol fer-ne valer la pretensió.

Tramitació

Data Administració Tràmit

26/03/2009 Ajuntament de Cabrera de Mar Sol·licitud d'informació a l'Administració
11/06/2010 Ajuntament de Cabrera de Mar Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
31/12/2010 Ajuntament de Cabrera de Mar Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
28/04/2011 Ajuntament de Cabrera de Mar Resolució