Resolució
Q-01275/2014 Manca de resposta de l'empresa Sorea i de l'Ajuntament de Sitges a diversos escrits relatius al subministrament d'aigua al municipi

Matèries
Administració pública i tributs
Tributs
Tributs locals
Data d'inici 27/02/2014
Data de l'últim moviment 02/12/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sitges Actuació irregular de l'administració - Es soluciona el problema, després de la intervenció del Síndic

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'empresa Sorea i de l'Ajuntament de Sitges als escrits que hi va presentar amb relació a diversos aspectes de la facturació del subministrament d'aigua al municipi.

En aquests escrits manifestava la seva disconformitat envers les tarifes aplicades en la facturació del seu consum d'aigua i envers el canvi de comptadors dut a terme per la companyia subministradora, i sol·licitava una sèrie d'aclariments amb relació a la pressió de les connexions.

Contingut

L'Ajuntament de Sitges ha facilitat al Síndic la informació que demanava, i aquesta institució l'ha fet arribar al promotor de la queixa. Això, però, no exclou l'obligació de l'Ajuntament de donar resposta expressa i motivada als escrits presentats pel promotor.

Per tant, el Síndic suggereix al consistori que, d'acord amb el que estableixen els articles 121 i 122 del Reglament del Servei d'Abastament d'Aigües i del Servei Municipal de Clavegueram a l'àmbit territorial de Sitges i l'article 42 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, doni una resposta expressa i motivada als escrits de consulta i reclamació presentats pel promotor.

Tramitació

Data Administració Tràmit

16/05/2014 Ajuntament de Sitges Sol·licitud d'informació a l'Administració
17/06/2014 Ajuntament de Sitges Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
15/09/2014 Ajuntament de Sitges Resolució pendent d'acceptació
04/11/2014 Ajuntament de Sitges Reiteració a la resolució pendent d'acceptació
19/11/2014 Ajuntament de Sitges Resposta a la resolució pendent d'acceptació
02/12/2014 Ajuntament de Sitges Altres formes de finalitzar