Resolució
Q-01291/2014 Disconformitat amb les molèsties de sorolls que provoquen alguns establiments dels carrers Bonaire i Joan Tarrida de Sitges

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 27/02/2014
Data de l'últim moviment 23/01/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sitges Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa, en representació de la Plataforma d'Afectats per la Contaminació Acústica dels Veïns dels Carrers Bonaire i Joan Tarrida, de Sitges, manifesta la seva disconformitat amb les molèsties de sorolls que els provoquen alguns establiments situats en aquests carrers. 

També exposa que hi ha alguns locals que fa anys que no han estat inspeccionats i que no tenen llicències adequades al tipus d'activitat que exerceixen. Per això demana una revisió de les llicències dels establiments dels carrers Bonaire i Joan Tarrida.

Contingut

De la informació tramesa per l'Ajuntament de Sitges se'n desprèn la voluntat del consistori per trobar solucions als greus problemes de sorolls que pateixen els veïns. No obstant això, darrerament el Síndic ha observat com s'han incrementat les queixes que evidencien els problemes de coexistència de l'oci nocturn i del dret de descans dels veïns, i Sitges és un dels municipis de Catalunya en què s'ha pogut constatar un augment d'aquestes queixes.

Per tant, el Síndic es reunirà amb els veïns i les entitats de Sitges que han presentat queixes i amb tots els qui, malgrat no haver presentat encara cap queixa, considerin vulnerats el seus drets a la intimitat domiciliària i al descans.

Tramitació

Data Administració Tràmit

09/05/2014 Ajuntament de Sitges Sol·licitud d'informació a l'Administració
18/06/2014 Ajuntament de Sitges Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
24/12/2014 Ajuntament de Sitges No irregularitat
23/01/2015 Ajuntament de Sitges No irregularitat