Resolució
Q-01292/2011 Queixa contra l'Ajuntament de Cambrils per la instal·lació d'una carpa a prop d'un habitatge.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 08/03/2011
Data de l'últim moviment 13/12/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Cambrils Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa critica els sorolls a què es veuen sotmesos els veïns per la instal·lació d'una carpa a prop d'on viuen, en la qual es permet l'organització de concerts i/o altres festes musicals. Considera que aquest tipus de festes no s'haurien de permetre en zones residencials.

Contingut

En referència a les característiques i la ubicació de la carpa, l'Ajuntament de Cambrils assenyala que és una estructura desmuntable no permanent que s'ha instal·lat al costat de la zona esportiva municipal i que es troba a 289 metres de l'habitatge de la persona denunciant.

També destaca que per evitar les molèsties als veïns està previst, quan les limitacions pressupostàries actuals ho permetin, adquirir un limitador enregistrador de volum per col·locar-lo a la carpa, i que mentrestant se'n farà un ús limitat en el cas d'esdeveniments que puguin ocasionar molèsties.

En vista d'això, el Síndic finalitza la seva intervenció en aquest assumpte, i recorda a l'Ajuntament l'obligació d'analitzar acuradament l'impacte acústic de la carpa per tal que s'implementin les mesures correctores més adients per reduir els nivells d'immissió sonora i adequar-los als que recull la normativa.

Tramitació

Data Administració Tràmit

20/06/2011 Ajuntament de Cambrils Sol·licitud d'informació a l'Administració
02/09/2011 Ajuntament de Cambrils Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
14/10/2011 Ajuntament de Cambrils Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
13/12/2011 Ajuntament de Cambrils Resolució