Resolució
Q-01346/2011 Manca d'actuació de l'Ajuntament de Castellgalí davant la reclamació per defectes en la construcció d'uns habitatges de protecció oficial.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Conservació i manteniment d'habitatges
Data d'inici 10/03/2011
Data de l'últim moviment 20/04/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Castellgalí Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El 2009 el promotor de la queixa es va adreçar al Síndic per plantejar la problemàtica referent a la manca d'actuació de l'Ajuntament de Castellgalí davant els defectes en la construcció existents en uns habitatges amb protecció oficial del municipi (queixa número 05642/09). 

En el darrer informe de l'Ajuntament de Castellgalí, s'indicava que el consistori estava portant a terme les actuacions necessàries per exigir als agents que van intervenir en l'edificació la reparació dels defectes de construcció existents.

En la mesura que els adquirents dels habitatges no tenien coneixement de les actuacions que l'Ajuntament estava portant a terme per donar resposta a les seves reclamacions, el Síndic va suggerir al consistori la necessitat d'informar els propietaris afectats del transcurs de les actuacions que des de l'Ajuntament s'havien endegat. 

Recentment, el Síndic ha rebut un nou escrit del promotor mitjançant el qual indica que el mes de setembre de 2010 un pèrit contractat per l'Administració va efectuar una visita ocular dels habitatges per determinar l'entitat dels defectes en la construcció denunciats pels veïns, però que, des d'aleshores, no han tingut cap altra informació amb relació a les actuacions que s'han previst efectuar per donar solució als defectes existents, consistents, principalment, en humitats als habitatges.

Contingut

En vista del nou escrit de queixa presentat pel promotor, el Síndic reitera a l'Ajuntament de Castellgalí la necessitat de mantenir degudament informats els propietaris dels habitatges amb relació a les actuacions que s'estiguin portant a terme per tal de donar solució als defectes existents en els habitatges. 

Un cop fet aquest suggeriment, el Síndic dóna per finalitzades les seves actuacions en relació  amb aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

20/04/2011 Ajuntament de Castellgalí Resolució