Resolució
Q-01502/2015 Queixa relativa a les molèsties que va ocasionar la celebració del darrer Congrés Mundial de Mòbils a la Fira de Barcelona

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 05/03/2015
Data de l'últim moviment 16/11/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Barcelona Pendent d'acceptació per l'administració

Contingut

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb les molèsties que va patir durant la celebració del darrer Congrés Mundial de Mòbils a la Fira de Barcelona.

Un cop estudiada la documentació tramesa per l'Ajuntament de Barcelona, el Síndic constata que l'estudi sonomètric efectuat per Fira de Barcelona durant el passat Congrés Mundial de Mòbils (del 2 al 5 de març de 2015) conclou que no se superen els nivells establerts. Així mateix, s'indica que els horaris de moviments logístics (camions, carretons elevadors, carros, etc.) en els patis interiors del carrer Alumini i carrer Alts Forns, i la neteja dels patis interiors de la Fira, es limitaran de 23 a 7 hores.

En una resolució anterior el Síndic va suggerir a l'Ajuntament que alternés l'ús dels diferents pavellons de la Fira II en els esdeveniments que s'hi celebrin, amb l'objectiu d'evitar als veïns del carrer Alts Forns les molèsties per sorolls que ocasiona la preparació i el desenvolupament d'una fira concreta, i que valorés la possibilitat de col·locar pantalles acústiques al pavelló objecte de queixa, la zona de càrrega i descàrrega del qual dóna al carrer Alts Forns. Tot i això, l'informe de l'Ajuntament no fa cap referència a aquests suggeriments. Per aquest motiu, el Síndic demana a l'Ajuntament que li indiqui quin és el seu determini en aquestes qüestions concretes.

Tramitació

Data Administració Tràmit

08/06/2015 Ajuntament de Barcelona Resposta a la comunicació a l'Administració de la queixa
13/11/2015 Ajuntament de Barcelona Resolució pendent d'acceptació
16/11/2015 Ajuntament de Barcelona Reiteració a la resolució pendent d'acceptació

Expedients Relacionats

Q-09041/2014