Resolució
Q-01563/2011 Disconformitat amb les taxes que aplica la Universitat Autònoma de Barcelona en concepte de convalidació de les assignatures cursades a la Diplomatura d'Estadística per les del Grau d'Estadística Aplicada.

Matèries
Polítiques socials
Educació i recerca
Estudis universitaris i recerca
Data d'inici 21/03/2011
Data de l'últim moviment 06/07/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Actuació irregular de l'administració - No s'accepta la resolució

Plantejament

Estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (en endavant UAB) expressen la seva disconformitat amb les taxes que la universitat els aplica en concepte de convalidació de les assignatures cursades a la Diplomatura d'Estadística per les del Grau d'Estadística aplicada.

Consideren que tot i ser una retitulació els recàrrecs per convalidació que els imposen són excessivament elevats, ja que els cobren un 25% per convalidar les assignatures de la diplomatura i un 40% addicional a les noves assignatures del grau, com si cursessin una segona titulació.

Contingut

El Síndic ha sol·licitat informació a la UAB sobre la interpretació del Decret 98/2010, de 20 de juliol, en allò que podia afectar els estudiants que disposen d'una titulació no adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior i accedeixen a un grau que dóna accés a la mateixa professió, per tal que poguessin quedar exempts del pagament del 25% del preu del crèdit que se'ls aplica pel reconeixement dels crèdits corresponents a estudis previs.

La UAB ha comunicat al Síndic que ha traslladat el suggeriment als àmbits competents per tal que n'analitzin la pertinença.

Tramitació

Data Administració Tràmit

01/04/2011 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Sol·licitud d'informació a l'Administració
27/04/2011 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/12/2011 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
24/04/2012 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
06/07/2012 Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Resolució