Resolució
Q-01628/2015 Disconformitat amb la manca d'actuació de l'Ajuntament de Teià davant diverses reclamacions perquè es pavimenti el camí d'accés que dóna a un garatge del municipi i s'instal·li una tanca, tot i els compromisos adquirits per l'Administració

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Planejament i execució urbanística
Data d'inici 10/03/2015
Data de l'últim moviment 13/11/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Teià Actuació irregular de l'administració - Es soluciona el problema, després de la intervenció del Síndic

Contingut

El promotor exposa que no pot entrar al garatge de la seva finca a causa d'uns habitatges construïts posteriorment. Sembla que aquests habitatges es van concedir amb una condició particular, la qual no s'ha complert, i a aquest efecte es va requerir els propietaris perquè instal·lessin un element de protecció adequat abans de la utilització de la zona de la part superior d'unes jardineres. Atès l'incompliment dels propietaris d'aquest requeriment, es va acordar l'execució dels avals dipositats per la col·locació dels elements de seguretat per al trànsit de la servitud de pas i l'execució dels treballs, mitjançant execució subsidiària per part de l'Ajuntament. El promotor manifesta que, tot i això, no s'han dut a terme els treballs necessaris per a la col·locació dels elements de seguretat. D'altra banda, el promotor també es queixa que una veïna ha instal·lat una tanca al camí d'accés al seu garatge que li impedeix l'entrada amb el vehicle. 

D'acord amb la informació aportada per l'Ajuntament, la Junta de Govern Local, en sessió de data 3 de març de 2015, va acordar comunicar a la comunitat de propietaris en qüestió que es durien a terme els treballs d'execució subsidiària del requeriment de dotació d'elements de protecció a la part superior del mur de contenció de terres.

Pel que fa a la qüestió de la tanca, l'Ajuntament no ha tramès l'informe corresponent. Per aquest motiu, el Síndic li suggereix que efectuï les actuacions d'inspecció pertinents per esclarir els fets i determinar si s'està duent a terme alguna actuació d'utilització del sòl no emparada per la normativa urbanística i/o sense la preceptiva llicència municipal, i si és adequada a dret l'actuació de la veïna envers la instal·lació de la tanca.

Tramitació

Data Administració Tràmit

19/03/2015 Ajuntament de Teià Sol·licitud d'informació a l'Administració
31/03/2015 Ajuntament de Teià Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
29/04/2015 Ajuntament de Teià Resolució pendent d'acceptació
18/06/2015 Ajuntament de Teià Reiteració a la resolució pendent d'acceptació
25/09/2015 Ajuntament de Teià Segona reiteració / No col·laboració
16/10/2015 Ajuntament de Teià Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
13/11/2015 Ajuntament de Teià Altres formes de finalitzar