Resolució
Q-01748/2012 Disconformitat amb l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat per la manca de resolució d'unes al·legacions plantejades en relació amb una denúncia en matèria de trànsit

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu sancionador i expropiació forçosa
Data d'inici 09/03/2012
Data de l'últim moviment 27/09/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Actuació no irregular de l'administració

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resolució d'unes al·legacions que va plantejar el dia 11 d'agost de 2011 per una denúncia en matèria de trànsit que li va ser notificada el dia 14 de juliol de 2011 al parabrises del seu vehicle.

En aquestes al·legacions, el promotor manifestava que desconeixia la infracció comesa i al·legava trobar-se en una situació d'indefensió.

Segons exposa el promotor, no ha rebut resolució a les al·legacions plantejades ni cap altra notificació amb relació a la denúncia i la incoació d'un possible expedient sancionador.

Contingut

En l'informe de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat s'indica que, atès que un cop consultada la base de dades es va constatar la inexistència de cap multa o denúncia de trànsit a nom de la persona interessada en aquest municipi, va arxivar les al·legacions.

Atesa aquesta informació, doncs, el Síndic finalitza les seves actuacions en aquest assumpte. Tot i això, aquesta institució recorda a l'Ajuntament que té el deure de donar resposta per escrit a les instàncies, queixes, reclamacions i sol·licituds d'informació que plantegin els ciutadans, encara que no sigui en el marc d'un procediment sancionador.

Tramitació

Data Administració Tràmit

24/05/2012 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
18/07/2012 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/09/2012 Ajuntament d'Esplugues de Llobregat No vulneració