Resolució
Q-01863/2010 Disconformitat amb la negativa de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a col·locar senyals, tancaments o cadenes en les vies catalogades de passejada per a vianants que transcorren per una propietat privada.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 27/04/2010
Data de l'últim moviment 02/05/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa, manifesta la seva disconformitat amb la negativa de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat a col·locar senyals, tancaments o cadenes en les vies catalogades de passejada per a vianants que transcorren per la seva propietat. 

La promotora informa que hi ha trànsit no autoritzat de vehicles, camions, cavalls i bicicletes en un camí dins de la seva propietat privada. També assenyala que el pas catalogat com a "passejada de vianants" pel Pla especial d'ordenació i protecció del medi natural del parc de Collserola (PEPCo) s'interna en la seva masia, en els terrenys de la qual el Consorci del Parc de Collserola, en un pal de la bifurcació, va senyalitzar un pas cap a Ca n'Abadal i la Salut, fet que va provocar confusió en indicar que aquesta "passejada de vianans", establerta en un petit tram del PEPCo, segueix a través dels terrenys privats de la persona interessada.

Per aquest motiu, la promotora sol·licita que se senyalitzi correctament on comença i s'acaba la "passejada de vianants" i la seva propietat privada, i que s'hi prohibeixi expressament la circulació de tot tipus de vehicles, motos, bicicletes i cavalls, motiu pel qual demana la col·locació de portes amb claus i cadenes. 

Així mateix, comenta que el 21 d'agost de 2008 va presentar un recurs de reposició, al qual manifesta no haver rebut resposta.

Contingut

En vista del que s'exposa a l'informe tramès per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Síndic finalitza les seves actuacions en aquest expedient, tot recordant al consistori que d'acord amb l'article 42 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, l'Administració té obligació de resoldre totes les sol·licituds presentades pels ciutadans, en aquest cas el recurs de reposició interposat per la persona interessada en data 21 d'agost de 2008.

Tramitació

Data Administració Tràmit

14/05/2010 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
31/12/2010 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
02/05/2011 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat Resolució

Expedients Relacionats

Q-04299/2009
Q-05848/2010