Resolució
Q-01878/2011 Queixa pels problemes de mobilitat en un carrer de Barcelona a conseqüència del mal estacionament dels vehicles que acudeixen a una escola

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 31/03/2011
Data de l'últim moviment 04/04/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Barcelona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa denuncia problemes de mobilitat al carrer de Barcelona on viu com a conseqüència del mal estacionament dels vehicles que acudeixen a una escola pròxima.

També exposa que s'ha adreçat a l'Ajuntament en relació amb els programes ?camí escolar? però no ha obtingut cap resposta favorable.

Contingut

D'acord amb la informació facilitada pel Districte de Sarrià-Sant Gervasi, el Síndic constata que s'ha interposat un nombre molt elevat de denúncies per estacionament en vorera i per estacionament en pas de vianants en aquella zona.

En vista d'aquesta informació, el Síndic suggereix a l'Ajuntament de Barcelona que intensifiqui encara més la presència d'agents de la Guàrdia Urbana durant les hores punta de deixada i recollida dels alumnes d'aquella escola. 

Així mateix, d'acord amb la petició efectuada per la persona interessada a l'Ajuntament sobre els ?camins escolars?, el Síndic recorda l'obligació legal de l'Administració de donar resposta a les instàncies formulades per les persones interessades, motiu pel qual suggereix a l'Ajuntament que sigui el mateix Servei a les Persones del Districte de Sarrià-Sant Gervasi qui la informi sobre aquest assumpte.

Fetes aquestes consideracions, el Síndic finalitza les seves actuacions en aquest expedient.

Tramitació

Data Administració Tràmit

06/10/2011 Districte de Sarrià-Sant Gervasi Sol·licitud d'informació a l'Administració
01/12/2011 Districte de Sarrià-Sant Gervasi Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
28/12/2011 Ajuntament de Barcelona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
04/04/2012 Ajuntament de Barcelona Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú- BOE.295 (27/11/1992)