Resolució
Q-01928/2012 Manca de resposta de l'Ajuntament de Granollers a diverses instàncies relatives a diversos problemes en una zona per a vianants

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 13/03/2012
Data de l'últim moviment 27/01/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Granollers Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Granollers a diverses instàncies en què plantejava diversos problemes amb relació a una zona per a vianants.

Sol·licita que es tanqui l'entrada de vehicles no autoritzats a la zona mitjançant unes pilones elèctriques per tal d'evitar els problemes que comporta per als vianants la circulació i l'aparcament de vehicles en aquesta zona.

Contingut

L'Ajuntament indica que s'ha informat el promotor en diverses converses dels motius pels quals no es pot barrar el pas de la zona esmentada, fet que el Síndic valora positivament. Ara bé, aquesta actuació no eximeix l'òrgan competent d'emetre una resolució expressa i notificar-la a les persones interessades, de conformitat amb el que estableix l'article 42 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, sobretot quan les persones interessades fan una petició molt concreta en exercici dels seus drets. 

Per tant, el Síndic demana a l'Ajuntament que traslladi al promotor de la queixa, per escrit, el contingut de l'informe tramès a aquesta institució, a fi de donar resposta expressa a la seves instàncies.

Tramitació

Data Administració Tràmit

18/04/2012 Ajuntament de Granollers Sol·licitud d'informació a l'Administració
14/05/2012 Ajuntament de Granollers Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
29/05/2012 Ajuntament de Granollers Resolució
10/12/2013 Ajuntament de Granollers Sol·licitud d'informació seguiment a l'Administració
20/01/2014 Ajuntament de Granollers Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
27/01/2014 Ajuntament de Granollers Seguiment finalitzat