Resolució
Q-01931/2010 Manca de resposta de l'Ajuntament de Reus a un recurs contra una resolució sancionadora per una infracció de trànsit.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu sancionador i expropiació forçosa
Data d'inici 29/04/2010
Data de l'últim moviment 02/02/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Reus Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora es queixa per la manca de resposta de l'Ajuntament de Reus d'un recurs contra la resolució sancionadora per una infracció de trànsit per circular en via urbana amb limitació de velocitat a 50 km/h, a una velocitat compresa entre 85 i 91 km/h.

La persona interessada explica que, contra la resolució sancionadora dictada, va presentar, el dia 1 d'abril de 2010, un recurs de reposició, del qual manifesta no haver rebut resposta.

Contingut

Un cop valorada la informació de la persona interessada, el Síndic recorda que ja ha finalitzat el termini màxim d'un mes de què disposa l'Administració per dictar i notificar la resolució del recurs, establert a l'article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, tot i que només han transcorregut uns dies des de la fi del termini.

També recorda, com també disposa l'article 42 del mateix cos legal, que les administracions públiques estan obligades a dictar resolució expressa en tots els procediments.

Tramitació

Data Administració Tràmit

13/05/2010 Ajuntament de Reus Resolució
02/02/2011 Ajuntament de Reus Resolució