Resolució
Q-02275/2010 Disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a dos escrits presentats a les oficines municipals.

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Procediment administratiu
Data d'inici 21/05/2010
Data de l'últim moviment 10/02/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

Una associació de veïns de Sant Quirze del Vallès manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament d'aquest municipi a dos escrits presentats a les oficines municipals.

El primer escrit és de data 25 de gener de 2010 i s'hi demanava informació sobre la renovació d'un parc infantil del municipi, i el segon és de data 22 de febrer de 2010 i s'hi plantejaven alguns dubtes amb relació al pressupost municipal de l?any 2010.

Contingut

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès informa que l?escrit referent als parcs infantils del municipi va ser contestat el 10 de febrer de 2010. Així doncs, el consistori va donar resposta al primer escrit de l'associació de 25 de gener que també tractava sobre la mateixa qüestió i al de 20 de febrer, en el qual es reclamava resposta a aquell primer. Igualment afegeix que en reunions mantingudes amb l'associació s?han tractat els dos temes esmentats més amunt i s'han contestat els dubtes plantejats.

Quant al segon escrit, que feia referència a diverses qüestions relacionades amb el pressupost municipal, el consistori comunica que també han tingut lloc diverses reunions informatives entre aquesta l'associació i responsables municipals, reunions que han esdevingut periòdiques.

En conseqüència, el Síndic entén que l?Ajuntament ha atès la seva obligació de donar resposta i informació sobre els temes que l'associació ha demanat.

Per tant, es dóna per finalitzada la intervenció del Síndic en aquest assumpte.

Tramitació

Data Administració Tràmit

18/06/2010 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Sol·licitud d'informació a l'Administració
13/10/2010 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
26/11/2010 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Reiteració posterior a la primera
23/12/2010 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
10/02/2011 Ajuntament de Sant Quirze del Vallès Resolució