Resolució
Q-02288/2011 Manca de cobrament de la prestació econòmica de caràcter universal per infant a càrrec corresponent a l'any 2010.

Matèries
Polítiques socials
Infància i adolescència
Drets de les famílies. Subvencions i ajuts
Data d'inici 13/04/2011
Data de l'últim moviment 30/06/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Benestar Social i Família Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa que té un fill nascut el novembre de 2009 i que va presentar la sol·licitud de la prestació econòmica de caràcter universal per infant a càrrec els dies posteriors al seu naixement. Ha rebut el pagament de la part proporcional de l'any 2009 però no el pagament corresponent a la de l'any 2010.

Contingut

La Secretaria de Família informa que no es disposa de data per fer efectiva la prestació corresponent, tot i que la sol·licitud s'ha resolt en sentit favorable. Addueix l'actual situació econòmica desfavorable com a causa d'aquesta situació i informa que s'està treballant intensament per poder fer efectius els pagaments pendents.

No obstant això, el Síndic suggereix al Departament de Benestar Social i Família que faci efectiva la prestació com més aviat millor, i li recorda que la finalitat d'aquestes prestacions és donar suport econòmic a les famílies amb infants per raó de l'atenció que aquestes dediquen a la cura dels seus fills i filles, i que de l'efectivitat d'aquestes prestacions en depèn l'acompliment de l'objectiu pel qual van ser creades.

Tramitació

Data Administració Tràmit

28/04/2011 Secretaria de Família Sol·licitud d'informació a l'Administració
06/06/2011 Secretaria de Família Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
30/06/2011 Departament de Benestar Social i Família Resolució