Resolució
Q-02351/2011 Manca de resposta de l'Ajuntament de Blanes a dues instàncies presentades els mesos de juny i juliol de 2010.

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Mobilitat
Data d'inici 15/04/2011
Data de l'últim moviment 24/10/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Blanes Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa envers l'Ajuntament de Blanes per la manca de resposta als escrits que hi ha presentat en els quals plantejava les molèsties que ocasionen les persones que juguen a pilota al parc situat al darrera del seu domicili malgrat que hi ha una indicació que prohibició la pràctica d'aquest joc. Assenyala que l'Ajuntament ha col·locat unes tanques que són utilitzades a mode de porteria i que fan inútil la prohibició.

Contingut

L'Ajuntament de Blanes exposa que el juliol de 2010 es va respondre per correu electrònic la persona interessada i que, en concret, se li indicava un telèfon de la Policia Local on podia trucar en cas de produir-se les molèsties denunciades. A més a més, indica que un agent de la Policia Local es va reunir amb la promotora de la queixa per tractar el problema plantejat.

Davant d'aquesta informació, el Síndic recorda a l'Ajuntament de Blanes que l'Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana determina en l'article 19.2 que ?la pràctica de jocs de pilota, monopatí o similars a l'espai públic està sotmesa al principi general de respecte als altres, i, en especial, de la seva seguretat i tranquil·litat, així com al fet que no comportin perill per als béns, serveis o instal·lacions, tant públics com privats?.

D'altra banda, el Síndic també assenyala que l'article 20.5 de l'Ordenança determina que ?els agents de l'autoritat en els casos previstos es limitaran a informar aquestes persones que les esmentades pràctiques estan prohibides per la present Ordenança? i que si la persona persisteix en la seva actitud podrà ser sancionada.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/05/2011 Ajuntament de Blanes Sol·licitud d'informació a l'Administració
02/09/2011 Ajuntament de Blanes Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
07/09/2011 Ajuntament de Blanes Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
24/10/2011 Ajuntament de Blanes Resolució