Resolució
Q-02381/2010 Manca d'actuació suficient de l'Ajuntament de Lloret de Mar davant les reclamacions presentades per les molèsties que causa l'activitat d'un restaurant.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Llicències d'activitats
Data d'inici 27/05/2010
Data de l'últim moviment 08/09/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Lloret de Mar Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa que els veïns de la seva finca han de suportar les molèsties per sorolls que provoca l'activitat d'un restaurant, i que, malgrat les reclamacions que han presentat a l'Ajuntament, no consta que s'hagi dut a terme cap actuació dirigida a comprovar i, si escau, corregir les molèsties.

Contingut

L'Ajuntament exposa que la propietat de l'activitat va dur a terme millores en l'aïllament acústic i que es va intentar fer mesuraments al domicili de la reclamant però no es van poder fer per l'absència de sorolls en el moment del mesurament. Posteriorment, la promotora de la queixa indica que es va fer un altre intent frustrat de mesurament per la mateixa raó.

Un cop estudiada la informació aportada per l'Ajuntament, el Síndic constata que malgrat que el problema concret plantejat per la persona interessada ha estat solucionat, queda el dubte de si l'activitat es duu a terme conforme als requeriments demanats en la llicència municipal, ja que s'han incomplert de forma reiterada, tant per part del titular de l'activitat com per part de l'Ajuntament, els tres terminis de quinze dies donats al llarg de més d'un any per controlar l'exercici d'una activitat que continua en actiu.

Per aquest motiu, el Síndic recorda a l'Ajuntament el deure legal de complir i fer complir la normativa en matèria de control de l'exercici d'activitats, i li demana que sigui especialment escrupolós en el seu comportament, ja que s'espera que l'Administració sigui congruent quan realitza requeriments a termini fix amb relació a una llicència que es va atorgar condicionada a la justificació del compliment d'aquests requisits.

Tramitació

Data Administració Tràmit

28/06/2010 Ajuntament de Lloret de Mar Sol·licitud d'informació a l'Administració
14/10/2010 Ajuntament de Lloret de Mar Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
15/11/2010 Ajuntament de Lloret de Mar Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
08/09/2011 Ajuntament de Lloret de Mar Resolució