Resolució
Q-02495/2011 Disconformitat amb l'actuació de l'Ajuntament de Vila-Seca envers diverses reclamacions per les molèsties per sorolls que ocasiona l'activitat d'un bar restaurant.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Llicències d'activitats
Data d'inici 26/04/2011
Data de l'últim moviment 03/10/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Vila-seca Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada manifesta la seva disconformitat amb l'actuació de l'Ajuntament de Vila-Seca envers les reclamacions que ha presentat per les molèsties per sorolls que provoca un bar situat just a sota de casa seva. La persona interessada no està conforme amb l'avaluació dels sorolls que va dur a terme l'Ajuntament, que va resultar negativa, perquè considera que l'empresa que va fer l'avaluació en nom del consistori no era imparcial.

Contingut

L'Ajuntament de Vila-Seca informa que la persona interessada ha manifestat que tot i que el soroll s'ha reduït sensiblement, segueix patint molèsties a causa dels sorolls provinents de l'arrossegament de mobiliari dins del local.

Per aquest motiu, l'Ajuntament comunica que exigirà de forma immediata al titular de l'establiment que redueixi aquestes molèsties mitjançant la instal·lació d'elements esmorteïdors i sistemes antivibratoris absorbidors del soroll. També informa que es donaran instruccions al titular de l'establiment per corregir les conductes del personal que puguin ser font de les molèsties denunciades pel promotor de la queixa i que, si en un futur es reprodueixen les molèsties, paralitzarà els focus que les causen.

El Síndic valora adequadament les mesures adoptades i previstes en relació amb aquest assumpte. Tanmateix, recorda que les autoritats, les administracions competents i les persones responsables dels establiments oberts al públic han de garantir la convivència pacífica i ordenada entre els espectadors, els participants i els usuaris dels establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives i la resta de ciutadans, especialment els que viuen a prop dels llocs on es duen a terme aquestes activitats, amb ple respecte als drets d'aquestes persones. Així ho determina l'article 2.3.a) de la Llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives.

Tramitació

Data Administració Tràmit

05/07/2011 Ajuntament de Vila-seca Sol·licitud d'informació a l'Administració
18/07/2011 Ajuntament de Vila-seca Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
03/10/2011 Ajuntament de Vila-seca Resolució