Resolució
Q-02504/2011 Manca d'actuació suficient de l'Ajuntament de Canovelles davant les reclamacions per les molèsties que ocasiona l'activitat d'un bar.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Llicències d'activitats
Data d'inici 26/04/2011
Data de l'últim moviment 20/07/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Canovelles Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa per la manca d'actuació municipal davant del funcionament d'una activitat de bar que no disposa de la llicència corresponent i per les molèsties que ocasiona el local pels sorolls provinents del sistema de ventilació, la campana extractora i les persianes metàl·liques.

Contingut

L'Ajuntament de Canovelles aporta un informe en què dóna compte de l'estat en el qual es troba la llicència d'activitats classificades per a l'activitat de bar, del compliment de les mesures correctores i dels expedients d'imposició de multes efectuats.

Atès el contingut d'aquest informe, el Síndic recorda a l'Ajuntament que, de conformitat amb els articles 31 i 54 de la Llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, davant la manca de llicència de l'activitat n'ha d'ordenar el tancament, per la qual cosa l'insta que precinti l'activitat fins que no es pugui dur a terme el control inicial i estendre l'acta corresponent.

Tramitació

Data Administració Tràmit

20/05/2011 Ajuntament de Canovelles Sol·licitud d'informació a l'Administració
23/06/2011 Ajuntament de Canovelles Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
20/07/2011 Ajuntament de Canovelles Resolució