Resolució
Q-02826/2010 Disconformitat d'un pacient amb la manca de diagnòstic al centre d'atenció primària I Ripollet.

Matèries
Polítiques socials
Salut
Gestió dels recursos sanitaris
Data d'inici 28/06/2010
Data de l'últim moviment 18/01/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Salut Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada explica que s'ha adreçat a diverses administracions i ha presentat una reclamació per la manca de diagnòstic al centre d'atenció primària I Ripollet, en relació amb els seus dolors cerebrals i la pèrdua de sensibilitat que pateix a les mans.  

El promotor indica també que actualment té assignada una metgessa de capçalera, però que ha sol·licitat que se'l derivi a un neuròleg.

Contingut

El Departament de Salut informa que la metgessa de capçalera va fer una derivació preferent a la persona interessada, el mes de febrer de 2010, i que li van donar visita per al 30 d'agost, però que no hi va acudir.

Malgrat que amb aquesta informació es finalitza la intervenció en aquest assumpte, queda palès que la demora per accedir a l'especialista en aquest cas, tot i tractar-se d'una derivació preferent, ha estat de sis mesos, temps que es considera excessiu. Per això, el Síndic suggereix que el Departament de Salut segueixi aplicant totes les mesures que calguin per tal que els ciutadans vegin reconegut el seu dret a l'assistència sanitària de manera suficientment àgil.

Tramitació

Data Administració Tràmit

29/07/2010 Regió Sanitària Barcelona. Àmbit Territorial Barcelona Nord Sol·licitud d'informació a l'Administració
19/10/2010 Regió Sanitària Barcelona. Àmbit Territorial Barcelona Nord Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
18/01/2011 Departament de Salut Resolució