Resolució
Q-03012/2010 Manca de resposta de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat a diverses sol·licituds de manteniment de neteja d'un parc infantil.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Gestió de residus
Data d'inici 09/07/2010
Data de l'últim moviment 09/06/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Torrelles de Llobregat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor es queixa de la manca de manteniment per part de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat del parc infantil de la plaça dels Països Catalans.

Contingut

De la documentació municipal facilitada, es constata que el passat mes de novembre de 2010 l'Ajuntament va donar resposta a les instàncies formulades pel promotor de la queixa.

D'altra banda, el consistori informa que ha contractat una empresa perquè faci el manteniment de diferents zones verdes, entre les quals es troba el parc dels Països Catalans, que es fa en aquella zona un cop al mes. Així mateix, indica que actualment aquell indret es troba en bon estat de manteniment.

No obstant això, la queixa formulada pel promotor també feia referència a la zona del parc infantil d'aquella plaça, que està tancada, i en la qual, segons ha informat, hi ha excrements de gats perquè aquests accedeixen a l'interior. 

Per aquest motiu, a banda d'aquesta neteja general que s'efectua un cop al mes, el Síndic suggereix a l'Ajuntament que valori la possibilitat d'efectuar una neteja com a mínim setmanal a la zona del parc habilitada als infants, pels problemes d'higiene i salubritat que pot comportar que aquests juguin en una zona amb un estat de neteja deficient. 

Posteriorment, l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha informat que ha donat l'ordre a la brigada d'obres que setmanalment netegi la zona del parc habilitada als infants. 

En vista d'aquesta informació, el Síndic constata que l'Administració ha acceptat el seu suggeriment, motiu pel qual finalitza les seves actuacions en aquest expedient.

Tramitació

Data Administració Tràmit

21/10/2010 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Sol·licitud d'informació a l'Administració
19/11/2010 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
19/01/2011 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
17/03/2011 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Reiteració a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
12/05/2011 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Reiteració posterior a la primera
02/06/2011 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
09/06/2011 Ajuntament de Torrelles de Llobregat Resolució

Normativa i jurisprudència

Normativa

Llei 24/2009, del 23 de desembre, del Síndic de Greuges- DOGC.5536 (30/12/2009)