Resolució
Q-03017/2012 Manca de resposta de l'Ajuntament de Badalona a una sol·licitud per al servei de teleassistència

Matèries
Polítiques socials
Serveis socials
Gent gran
Data d'inici 25/04/2012
Data de l'últim moviment 27/02/2013
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Badalona Actuació irregular de l'administració - Es soluciona el problema, després de la intervenció del Síndic

Plantejament

El promotor de la queixa exposa que el dia 14 de març de 2012 va sol·licitar el servei de teleassistència l'Ajuntament de Badalona i que encara no ha rebut resposta.

El promotor disposa de documentació emesa per una professional referent que ha valorat el servei com a necessari a fi de prevenir situacions de risc social. Manifesta que li és molt necessari aquest servei, atès que ha patit diverses caigudes darrerament després de l'operació dels dos malucs a què es va sotmetre.

Contingut

L'Ajuntament de Badalona informa que la sol·licitud està en tramitació i que s'ha derivat a l'empresa que en fa la valoració. Paral·lelament, s'informa que el promotor pot sol·licitar el servei de teleassistència privat mentre no es concedeix el servei municipal.

Tot i això, en data 26 de novembre de 2012 el promotor encara no havia rebut resposta per escrit a la seva sol·licitud ni informació respecte dels serveis privats alternatius de què pot fer ús. 

En conseqüència, el Síndic suggereix a l'Ajuntament de Badalona que resolgui de manera urgent aquesta sol·licitud, atès el temps transcorregut des que es va presentar, i que informi la persona interessada sobre l'estat de tramitació de la sol·licitud, els motius de dilació en la resolució i les alternatives de què disposa, encara que sigui en l'àmbit privat, per proveir-se del servei sol·licitat.

Tramitació

Data Administració Tràmit

10/05/2012 Ajuntament de Badalona Sol·licitud d'informació a l'Administració
22/06/2012 Ajuntament de Badalona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
28/11/2012 Ajuntament de Badalona Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
15/01/2013 Ajuntament de Badalona Reiteració a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
18/01/2013 Ajuntament de Badalona Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
27/02/2013 Ajuntament de Badalona Resolució