Resolució
Q-03572/2011 Disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a una instància

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Gestió de residus
Data d'inici 01/06/2011
Data de l'últim moviment 01/03/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb la manca de resposta de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a la instància que va formular en data 20 d'octubre de 2010.

En aquesta instància, entre altres consideracions, proposava la reubicació dels contenidors d'escombraries que hi ha al seu carrer.

Contingut

En l'informe tramès per l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s'assenyala que la ubicació dels contenidors d'escombraries del carrer del promotor obeeix a motius d'equidistància amb la ubicació dels contenidors d'escombraries de tota la zona, ja que es manté una distància d'entre 200 i 275 metres entre els diferents punts d'instal·lació d'aquests contenidors. 

L'Ajuntament informa que els contenidors estan instal·lats en aquest emplaçament des de fa gairebé trenta anys, i a la zona no hi ha cap lloc alternatiu que no suposi el trasllat de les possibles molèsties ni que permeti complir aquest criteri d'equidistància. 

Cal tenir present que la ubicació dels contenidors d'escombraries en un indret o altre és decisió discrecional de l'Ajuntament, sempre que la solució adoptada sigui suficientment motivada, com és el cas, motiu pel qual el Síndic no pot entrar a analitzar quin és el millor emplaçament possible.

D'altra banda, l'informe no fa referència als motius de la manca de resposta a la instància que va plantejar el promotor, motiu pel qual el Síndic recorda a l'Ajuntament que d'acord amb l'article 53 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, les administracions públiques catalanes estan obligades a dictar una resolució expressa en tots els procediments i a notificar-la.

Tramitació

Data Administració Tràmit

10/06/2011 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Sol·licitud d'informació a l'Administració
02/09/2011 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
26/10/2011 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Reiteració posterior a la primera
29/11/2011 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/02/2012 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Resolució
01/03/2012 Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda Seguiment finalitzat