Resolució
Q-03573/2011 Disconformitat amb l'actuació d'una escola de Santa Perpètua de Mogoda en relació amb una presumpta situació d'assetjament escolar

Matèries
Polítiques socials
Educació i recerca
Assetjament escolar
Data d'inici 01/06/2011
Data de l'últim moviment 19/11/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament d'Ensenyament Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa exposa que la seva filla alumna d'una escola de Santa Perpètua de Mogoda, pateix una situació d'assetjament escolar per part dels seus companys. 

Exposa que, tot i les reclamacions que ha fet al personal responsable del centre i la Inspecció educativa, l'única solució que se'ls ha ofert ha estat el canvi de centre.

Contingut

La resposta tramesa pel Departament d'Ensenyament assenyala que de les actuacions dutes a terme per la direcció del centre, l'EAP i la inspecció educativa no es desprèn l'existència d'una situació d'assetjament vers la filla del promotor.

D'acord amb aquesta informació, tenint en compte, d'altra banda, que l'informe de resposta rebut informa sobre el canvi de centre de l'alumna, el Síndic dóna per finalitzada la seva actuació en aquest assumpte.

Amb tot, el Síndic suggereix al Departament d'Ensenyament que vetlli per garantir un seguiment adequat dels alumnes amb trastorn per dèficit d'atenció amb o sense hiperactivitat (TDAH), tot propiciant un ambient adequat per a l'aprenentatge i afavorint la seva integració i participació.

Tramitació

Data Administració Tràmit

14/06/2011 Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa Sol·licitud d'informació a l'Administració
11/10/2011 Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
27/10/2011 Departament d'Ensenyament Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
07/02/2012 Departament d'Ensenyament Resolució
11/04/2012 Departament d'Ensenyament Sol·licitud d'informació seguiment a l'Administració
21/08/2012 Departament d'Ensenyament Resposta a la sol·licitud de seguiment a l'Administració
19/11/2012 Departament d'Ensenyament Seguiment finalitzat
19/11/2012 Direcció General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa Comunicació a Administració finalització del seguiment