Resolució
Q-03681/2011 Disconformitat amb els procediments seguits per la comissió avaluadora d'un institut de Barcelona a l'hora d'avaluar les proves d'accés al grau superior.

Matèries
Polítiques socials
Educació i recerca
Drets i deures dels alumnes
Data d'inici 06/06/2011
Data de l'últim moviment 27/05/2014
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Consorci d'Educació de Barcelona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La promotora de la queixa manifesta la seva disconformitat amb els procediments seguits per la comissió avaluadora d'un institut de Barcelona a l'hora d'avaluar les proves d'accés al grau superior.

Explica que l'any passat ja es va adreçar al Consorci d'Educació per demanar una revisió d'examen, i que mai no va rebre cap resposta.

Aquest any, la promotora mostra la seva disconformitat amb el fet que es demani als alumnes que sol·liciten la revisió d'examen la signatura d'un document mitjançant el qual, malgrat la revisió, estan conformes amb les qualificacions.

Contingut

L'informe de resposta del Consorci d'Educació de Barcelona indica que la persona interessada no va presentar la reclamació corresponent, d'acord amb el que estableix l'article 13.7 de la Resolució ENS/396/2011, de 9 de febrer, per la qual es convoquen les proves d'accés als cicles formatius.

L'informe indica que en data 27 de maig de 2011 la promotora va demanar poder consultar les proves, la qual cosa va fer en data 30 de maig. En cap moment posterior la promotora no va presentar una primera reclamació de revisió de les qualificacions, per la qual cosa, en data 31 de maig, es va reunir la comissió avaluadora per revisar les reclamacions presentades en primera instància, i no hi havia cap reclamació presentada per la persona interessada.

Amb tot, el Síndic ha suggerit al Consorci que revisi el procediment intern que, segons la promotora, empra aquest institut en relació amb el document de conformitat amb la qualificació obtinguda que es fa signar als alumnes que demanen una revisió d'examen.

Tramitació

Data Administració Tràmit

17/06/2011 Consorci d'Educació de Barcelona Sol·licitud d'informació a l'Administració
01/08/2011 Consorci d'Educació de Barcelona Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
21/10/2011 Consorci d'Educació de Barcelona Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
07/11/2011 Consorci d'Educació de Barcelona Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
25/01/2012 Consorci d'Educació de Barcelona Reiteració a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
07/03/2014 Consorci d'Educació de Barcelona Resposta a la resolució pendent d'acceptació
17/03/2014 Consorci d'Educació de Barcelona Irregularitat
27/05/2014 Consorci d'Educació de Barcelona Seguiment finalitzat