Resolució
Q-03960/2010 Manca d'actuació de l'Ajuntament de Barcelona davant les reclamacions presentades per les molèsties ocasionades per un veí.

Matèries
Polítiques territorials
Medi ambient
Contaminació
Data d'inici 23/08/2010
Data de l'últim moviment 15/07/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Barcelona Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada exposa la seva queixa envers l'Ajuntament de Barcelona per la manca d'actuació suficient davant dels escrits que ha presentat, en què exposava la situació d'abandonament i brutícia en què es troba l'habitatge del seu veí, el qual provoca molèsties per pudors i acumulació d'objectes i escombraries.

Contingut

El Districte de Ciutat Vella exposa que l'agost de 2009 es va dur a terme una primera intervenció de la Guàrdia Urbana com a conseqüència de les reclamacions dels veïns, i que en la visita dels serveis socials duta a terme el setembre de 2010 es va comprovar l'estat d'insalubritat i abandonament de les condicions higièniques en què vivia aquesta persona. El Districte exposa que, atesa la negativa del veí a admetre la neteja per part dels serveis municipals, es va resoldre ordenar-li la neteja sota advertiment de sanció coercitiva i execució subsidiària.

Malgrat aquesta informació, el Síndic és informat per la persona interessada que dos anys després de l'inici d'aquestes actuacions la situació continua de la mateixa manera, per la qual cosa suggereix a la Gerència del Districte de Ciutat Vella que impulsi de manera definitiva les actuacions municipals ja iniciades per tal que es netegi l'habitatge, i que es garanteixin unes condicions de vida digna tant per als veïns afectats com per a la persona que, a causa del seu trastorn de conducta, provoca la situació denunciada.

Tramitació

Data Administració Tràmit

13/09/2010 Gerència del Districte de Ciutat Vella Sol·licitud d'informació a l'Administració
13/10/2010 Gerència del Districte de Ciutat Vella Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
15/07/2011 Ajuntament de Barcelona Resolució