Resolució
Q-03983/2014 Queixa relativa als greuges que pateix una entitat esportiva d'Olesa de Montserrat per part de l'Ajuntament

Matèries
Administració pública i tributs
Administració pública i drets
Autoritzacions i concessions
Data d'inici 29/05/2014
Data de l'últim moviment 19/05/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament d'Olesa de Montserrat Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

El promotor de la queixa manifesta la seva disconformitat amb el que ell considera greuges cap a l'entitat Futbol Sala Olesa per part de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat. En concret, es queixa, en primer lloc, que no s'ha rebut resposta a les al·legacions que van presentar en data 25 d'abril de 2014 contra l'adjudicació del contracte del Casal Esportiu d'Estiu 2014; en segon lloc, que en data 10 de gener de 2014 es va denegar la sol·licitud de l'entitat Futbol Sala Olesa d'ús dels vestidors i dutxes de la pista exterior del pavelló Salvador Boada quan no s'utilitzen; i en tercer lloc, que en el nou conveni s'han suprimit les hores d'ús de les instal·lacions esportives municipals d'Olesa els diumenges.

Contingut

D'acord amb la informació facilitada per l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, no s'observa cap irregularitat en l'actuació municipal que ha motivat la queixa. Tot i això, pel que fa concretament a la petició d'ús dels vestuaris de la pista exterior, cal tenir en compte que es fonamenta en el fet que, segons manifesten els promotors de la queixa, els vestuaris que tenen assignats estan en pitjors condicions i no tenen calefacció.   

En cas que efectivament sigui així, el Síndic demana a l'Ajuntament que indiqui si hi ha prevista alguna actuació de millora d'aquests vestuaris que pugui equipara-los raonablement pel que fa a condicions d'ús als vestuaris sol·licitats per l'entitat.

Posteriorment, l'Ajuntament ha informat que té previst introduir millores en els vestuaris de la pista exterior del pavelló Salvador Boada, si bé està pendent encara de concretar-ne els termes  d'execució. També informa que l'any 2015 entrarà en funcionament el pavelló Sant Bernat, que permetrà una reassignació d'espais a les entitats esportives locals, de manera que es modificarà el règim d'usos actual i l'entitat Futbol Sala Olesa podrà accedir també a l'ús d'unes instal·lacions més ben condicionades. El Síndic, doncs, considera acceptat el seu suggeriment i dóna per conclosa aquesta actuació.

Tramitació

Data Administració Tràmit

23/07/2014 Ajuntament d'Olesa de Montserrat Sol·licitud d'informació a l'Administració
21/08/2014 Ajuntament d'Olesa de Montserrat Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
13/11/2014 Ajuntament d'Olesa de Montserrat Resolució pendent d'acceptació
03/12/2014 Ajuntament d'Olesa de Montserrat Resposta a la resolució pendent d'acceptació
09/12/2014 Ajuntament d'Olesa de Montserrat No irregularitat
19/05/2015 Ajuntament d'Olesa de Montserrat Seguiment finalitzat