Resolució
Q-04101/2011 Disconformitat amb l'anul·lació d'una intervenció quirúrgica de la columna vertebral a l'Hospital Vall d'Hebron i amb la llista d'espera per a la intervenció quirúrgica.

Matèries
Polítiques socials
Salut
Gestió dels recursos sanitaris
Data d'inici 20/06/2011
Data de l'últim moviment 28/11/2011
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament de Salut Actuació irregular de l'administració - S'accepta la resolució

Plantejament

La persona interessada manifesta la seva disconformitat amb els problemes que li ha ocasionat l'anul·lació d'una intervenció quirúrgica de la columna vertebral a l'Hospital de la Vall d'Hebron i la llista d'espera en què es troba per ser intervinguda.

Contingut

El Departament de Salut informa que ha demanat disculpes a la persona interessada i que li ha explicat que l'anul·lació de la intervenció es deu a la necessitat de programar altres pacients amb patologies més greus que la de la seva, que es considera cirurgia electiva i, per tant, sense compromís vital. Exposa que se li ha indicat, també, que es preveu que la intervenció es faci en breu.

Tot i això, el Síndic ha suggerit al Departament de Salut que adopti les mesures organitzatives que siguin necessàries a fi de respectar els terminis, i que s'informi les persones interessades dels seus drets sobre les derivacions a altres centres on puguin ser intervingudes.

Tramitació

Data Administració Tràmit

05/09/2011 Departament de Salut Resposta a la comunicació a l'Administració de la queixa
28/11/2011 Departament de Salut Resolució