Resolució
Q-04249/2015 Desacord amb el mal estat de conservació en què es troba l'espai que hi ha entre uns edificis que donen a la riera de Cervelló

Matèries
Polítiques territorials
Urbanisme i habitatge
Disciplina urbanística i inspecció
Data d'inici 17/06/2015
Data de l'últim moviment 16/12/2015
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Ajuntament de Cervelló Pendent d'acceptació per l'administració

Contingut

El promotor de la queixa exposa que a l'espai que hi ha entre els edificis que donen a la riera de Cervelló hi ha un camí delimitat per una tanca de fusta, la qual està en mal estat de conservació i representa un perill perquè molts infants juguen i passegen per aquest camí. A més, darrere d'aquesta tanca hi ha molta vegetació i esbarzers, i considera que cal netejar la zona perquè els esbarzers comencen a envair el camí en alguns trams. També indica que la part destinada a parc infantil està plena de vegetació, la qual cosa dóna un aspecte poc cuidat a la zona.

L'Ajuntament ha informat que té previst substituir la tanca i les travesses de fusta que fan la funció d'escales d'accés en aquest punt, però que té el pressupost pràcticament esgotat i, per tant, no pot comprometre's a fer les obres de reparació en un termini determinat. Per tant, el Síndic li suggereix que faci una previsió en els pressupostos de l'any 2016 per fer possible la reparació de la tanca i garantir la seguretat de les persones.

Tramitació

Data Administració Tràmit

21/09/2015 Ajuntament de Cervelló Sol·licitud d'informació a l'Administració
06/11/2015 Ajuntament de Cervelló Reiteració a la sol·licitud d'informació a l'Administració
13/11/2015 Ajuntament de Cervelló Resposta a la sol·licitud d'informació a l'Administració
16/12/2015 Ajuntament de Cervelló Resolució pendent d'acceptació