Resolució
Q-04298/2010 Queixa contra l'Ajuntament de Barcelona referida al tancament de l'oficina de treball de la Generalitat del barri de Sants.

Matèries
Polítiques socials
Treball i pensions
Prestació d'atur
Data d'inici 15/09/2010
Data de l'últim moviment 07/03/2012
Administracions afectades
Administració Últim moviment

Departament d'Empresa i Ocupació Actuació irregular de l'administració - Es soluciona el problema, després de la intervenció del Síndic

Plantejament

La persona interessada mostra el seu desacord amb el tancament de l'oficina de treball de la Generalitat (en endavant OTG) del districte de Sants i l'habilitació d'una altra oficina ubicada al parc de l'estació del Nord.

Contingut

De la informació aportada per l'Administració, se'n desprèn que el canvi d'ubicació s'ha produït de forma provisional, atès que les instal·lacions no reunien els paràmetres de qualitat mínims que es volen oferir a tots els usuaris i usuàries. Igualment s'exposa que s'està treballant per aconseguir una nova ubicació més propera als districtes als quals donava servei aquesta oficina de treball i que reuneixi els requisits i les garanties adequades per poder prestar un servei de qualitat a tots els ciutadans.

Atès que l'Administració lamenta les molèsties que ocasiona aquesta situació i espera que en un termini no gaire llarg quedi resolta de forma definitiva, el Síndic suggereix que en la mesura que sigui possible s'agilitzin les obres d'habilitació de l'OGT del barri de Sants.

Tramitació

Data Administració Tràmit

04/11/2010 Servei d'Ocupació de Catalunya Resposta a la comunicació a l'Administració de la queixa
11/05/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
06/06/2011 Departament d'Empresa i Ocupació Resposta a la resolució pendent d'acceptació per part de l'Administració
07/03/2012 Departament d'Empresa i Ocupació Resolució